Putter fitting in de #1 Puttingstudio van de Benelux

Het aantal putts bij golf is al snel 40% tot 50% van de totaal score! Laat je putter fitten en analyseren, verbeter direct jouw score met een persoonlijk trainingsprogramma!

 

Putter fitting in de #1 Puttingstudio van de Benelux

Het aantal putts bij golf is al snel 40% tot 50% van de totaal score! Laat je putter fitten en analyseren, verbeter direct jouw score met een persoonlijk trainingsprogramma!

parallax background
 

Putt beter & score beter!

PuttingControl heeft als eerste de hoogste waardering van de PGA Holland gekregen voor de aanwezige topfaciliteiten en de aangeboden kennis! Het wordt zeer vaak gebruikt door Challenge tour spelers, selectie spelers en top amateurs als trainingslocatie.

 

Kwaliteit en resultaat!

Raymond Scheffer

“Uiteindelijk is putten simpel!”, aldus Raymond Scheffer van PuttingControl. “ de bal moet starten op de juiste lijn met de juiste snelheid”! Om dat te kunnen realiseren, zullen een aantal factoren moeten kloppen. En die kunnen tegenwoordig allemaal onderbouwd worden met de top apparatuur die PuttingControl gebruikt.

“Ik zie het als de taak van PuttingControl om die factoren naar een simpel verklaarbaar en uitvoerbaar niveau te brengen zoadt er voor iedereen meetbaar op getraind kan worden”.

 
 

Putting Fitting

Het is mogelijk om te kiezen uit 3 analyse pakketten. Op basis van de uitkomsten kan een gepast advies gegeven voor een trainingsprogramma met meetbare resultaten alsook voor de aanschaf van de juiste gefitte putter!

 
 
 

Hoe wij uw golfspel optimaliseren:

 

Individueel coaching

Een 1 op 1 trainingsprogramma van 5 tot 10 sessies van 90 minuten met duidelijke doelstelling en meetbare oefeningen.

Competitie teams

Met of zonder de eigen clubprofessional kunnen competitie teams met maximaal 6 personen een (meerdaags) trainingsprogramma samenstellen.

Masterclasses

Maandelijkse Masterclasses met verschillende thema’s, waarin alle kennis wordt gedeeld en wordt toegepast op de top-greens van The Dutch!

PGA Coaching

In samenwerking met de PGA Holland biedt PuttingControl een opleidingstraject aan voor die professionals die zich willen bekwamen in het belangrijkste scoring-onderdeel!


 
ptstudio

Putting studio

Alle analyses worden uitgevoerd in een volledig neutrale setting in de state-of-art studio! Het is tevens een one-stop shop voor analyse, training, fitting en verkoop.

 
 
 
parallax background

Bootcamp trips

Een aantal keer per jaar organiseert PuttingControl 3–daagse Bootcamp Trips naar top locaties met top greens om ter plekke met name het putten naar een hoger niveau te brengen. Maximaal aantal deelnemers per trip: 8.

 
 

Selectie van onze merken